Billig mobiltelefoni og taletid

Få hjælp til at vælge leverandør af taletid og SMS.

Mobilselskaber tilbyder mange produkter indenfor mobiltelefoni. Nogle har fokus på lave telefontakster og andre typer mobiltelefoni har gratis SMS. Det er ikke altid nemt at vælge billig mobiltelefoni, fordi der kan være stor forskel på den enkelte mobil-brugers behov og anvendelse af samtale og SMS. Når du skal købe billig mobiltelefoni hos et teleselskab, skal du for det første kende dit behov for SMS og taletid. Dermed får du nemmere ved at vælge den rigtige type mobiltelefoni med den billigste pris. For nogle brugere fås de billigste minutpriser ved at købe taletid uden en fast ydelse pr. måned. For andre er det billigere at betale en fast pris pr. måned med et antal taletids-minutter inkluderet i ydelsen.

Taletidskort uden fast månedlig pris

Bibob er et af de nyeste lavpris-mobilselskaber. Hos Bibob får du150 kr. i bonus, 0 øre i abonnement, 0 øre i opkaldsafgift, 1 øre pr. sekund og 8 øre pr. SMS. CBB er også kendt for lavpris-telefoni. CBB tilbyder 200 kr. taletid for 20 kr. Det fungerer ved at man manuelt eller automatisk får tanket taletid på sin konto, når kontoen går i nul.

Billig mobiltelefoni med månedlig grund-ydelse

Hvis du har et større behov for fx SMS eller samtaler, er det sandsynligvis mere fordelagtigt at dit mobilnummer er tilknyttet et produkt med et fast månedlig pris for grund-ydelsen. Dertil betales en billig minutpris afhængig af forbruget.

 BilligMobilGuide.dk